domingo, 23 de marzo de 2008

Pim pam


Así fue la salida de ayer. Karli y yo queríamos hacer 3 horas y “pim pam, pim pam”, acabamos haciendo tres y media para 90 kilómetros, luchando contra un viento de narices, que hizo que nos empleáramos a fondo para que la media no se fuera al carajo. Nos estamos adaptando bien a la bici después del maratón. Cada día me siento mejor sobre la bici de carretera y la motivación y las ganas están a tope.
Hoy 1200 metros de natación, un espacio donde aun queda mucho por hacer de cara a los próximos objetivos, que en principio serán debut en triatlón sprint con la vista puesta en finalizar un olímpico y la participación en alguna cicloturista de nivel. Ya lo iremos viendo.


Restautante "Pim, Pam,...Pum", teniamos que pararnos a hacernos esta foto en homenaje a Santi Pons, el difusor de esta gran filosofia.

Así acabamos, tostaditos, tostaditos.

15 comentarios:

SANTI PONS dijo...

jejejejeje ... vaia panorama! veig que seguiu fent kms eh,jo aquesta setmana si he arribat a 200 ja son molts ... bon tute y millor foto Ferran!una abracada

Lluis Ciclista dijo...

Hola. Es posible q vuelva otra vez a la carretera despues de 10 años. Donde te compraste la ditec y cuanto te costo. Si quieres enviame un email.

Ferran Vila dijo...

Ja ho veus Santi. Per quant vinguis per aquí ja tens restaurant per fer el bocata "Pim, pam...PUM!!!!", ja,ja. El vem veure passat i no vem poder resistir-nos a fern-nos la foto.A Remenses vinc segur, digueu-me quant i on fer la inscripció.

Ya te he enviado el mail Luis. Espero que nos veamos pronto sobre el asfalto.

Byk dijo...

Tot el fons que vas guanyar a la Marató t'anirà de muerte per a la bici!! Que bo lo del Restaurant Pim Pam , hem d'organitzar un dinar o sopar allí!!!! .....pagarà Santi!! jejjejeje

SANTI PONS dijo...

jajajaja, pagar jo, si home, jejeje ... marxeu sense pagar aixi aprofiteu per fer un bon entrenament de runing, jejejeje

Oscar 1977 dijo...

Hola lileta, ja,ja.... No!! més ciclistes no!!! Ja no es pot circular per les costes del Garraf, sou una plaga!!!!! A veure si parlo amb tu d'un material de esquí de muntanya perque ja no el faig servir, tens email?

Fran dijo...

Hola Ferran, aquests maratonians s'estàn surtint del mapa!
A més de les 3 h 30, el perfil, nen, vas molt bé, ànim!

Francisco Castaño dijo...

A mi me pasa lo mismo, tengo muy buenas sensaciones con la bici después del maratón.

Además tienes los mismos objetivos que yo, debut en triatlon sprint y alguna cicloturista guapa.

Ya me dirás en que triatlon piensas debutar y a ver si coincidimos.

Saludos.

javipobla dijo...

Ferran,segur que amb el fondo que portes de la marató encara deus volar més amb la bici.Aquest vent et fa rabiar i llençaries la bici al container quan te'l trobes,a veure si coincidim en alguna cicloturista.

David Rodriguez Roures dijo...

Menuda pareja jeje,vosotros cuando os proponeis algo lo haceis a lo grande con propina ehhh,pues a nadar si es lo que peor llevas,un saludo.

Ferran Vila dijo...

Santi, Byk, el que hem de fer és una sortida globera pel Maresme i acabar al Pim Pam amb ingesta de "super bocata de xistorra", ja,ja.

Oscar a les Costes el que haurien de treure són el cotxes, je,je. T'he deijat el meu mail al teu blog.

Fran el pitxor no va ser el perfil, va ser el vent de cara des de Sant Celoni a Parpers, uff, com va costar portar un mtija decent. Ah! et truco dissabte per quedar pel diumenge a Montjüic.


Francisco, ya lo tengo decidido, debutaré en él sprint de Mataró el 1 de junio. A ver si nos vemos. Lo de la cicloturista aun lo tengo que ver, pero me gustgaria hacer o Bonaigua o 3 Nacions, ya veremos.

Javi jo sempre dic que a la bici tot dona pel cul, menys el vent, je,je. Estic valorant el tema Bonaigua, però he de acabr de veure dates. Si no hi ha contratemps aniré a Remenses, si t'animes esterem el Santi i la Mariona, podem fer un peloton Bloguer, je,je.

Hacemos lo que podemos David, ahora toca apretar en la psicina, ayer 1200 m. más, sigo lento pero noto que deslizo mejor. Para un runner-ciclista como yo el mundo acuático es como el espacio exteriro, misterioso, perligros, desconocido, je,je.

ANDRES dijo...

HEY FERRAN, COMO ME ALEGRO DE VERTE DE NUEVO SOBRE LA DITEC(Y LA TREK).
ANIMO MAQUINA!!!! Y EN OCTUBRE NOS VEMOS EN IBIZA(HOME DE FERRO)!!!!!

Oscar 1977 dijo...

Merci pel email. Fes el que puguis... Tu publicaries un post amb els esquis en venda? A les costes del Garraf ...millor em callo, es que ja sou masses!!!! Veig que ja li fots al tema tri i a tope!!!!

IceXavi dijo...

Ja torno per aquii!! El Tri Sprint se't farà poc, després d'acabar una marató!! Esteu massa forts tu i en Karli!! I estic segur que un olímpic tp us costarà gaire acabar-lo... ;)

Una abraçada i a seguir acumulant!!

Ferran Vila dijo...

Andrés hacemos lo que podemos. La bici de carretera me ha devuelto la pasión por las dos ruedas que tenía un poco aparcada. Que buena pinta tiene lo del Home de Ferro.

Home Oscar sempre pot ser que algú doni senyals de vida si ho veu publicat. A veru que tal, lo del Tri, s'ha d'anar probant coses.

Xavi, m'alegro molt de tornar-te a veure per aquí. Sincerament i sense ganes de fer-me el xulo, crec que acabar un sprint no té mssa secret, però per aquí aprop de llarga nomes hi ha Banyoles i em pilla massa aviat per preparar-lo com a mi m'agradaria. Així que de moment a agafar experiencia i a veure que passa. A veure si coincidm en algún

Powered By Blogger