domingo, 13 de enero de 2008

Semana pasada por agua

No, no, no es que haya llovido mucho, aunque algo ha llovido, es que esta semana es la que he nadado más desde que tenía 10 años y he pasado más horas en el gimnasio que Ronaldinho. El lunes visita a la fisio, la rodilla no estaba del todo mal pero nada de correr hasta el sábado. Ante la posibilidad de que me diera un “yuyu” estando una semana parado, decidí pasar la semana en el gimnasio y nadando. He acumulado la ingente cantidad de 5000 m de natación, toda una proeza para un boquerón como yo, o al menos eso creía hasta que un cadete del equipo de waterpolo me dijo que se habían cascado 4000m en una sola sesión,…angelito.
Bueno, al menos he ocupado el tiempo libre con la piscina, pero no creo que en la maratón de BCN haya un charco lo suficierntemente grande como para echarse a nadar.
Por fin el sábado me pude calzar mis nuevas asic y a rodar. Una horita por el paseo marítimo con Karli que me acompañó con su mountain (hoy corre la media de Sitges). Me encontré muy bien, incluso apreté un poquito al final para ver como iba la rodilla y sin problemas. La hora se me pasó volando, mientras Karli me contaba anécdotas buenísimas de sus maratones.
Hoy domingo no he corrido por precaución y me he ido un rato más a la piscina, al final hasta me gustará. Mañana retorno a los entrenos habituales y que queréis que os diga, pero lo de BCN cada día lo veo más justo.

19 comentarios:

robert mayoral dijo...

mica en mica, i a observar com evoluciona el genoll aquest.....a Sitges un festival....sobretot al restaurant!!!

TRI-CAS dijo...

Ferran, TRIATLETA YAAAAA!!!!!!
Me alegro de que estes recuperado y poco a poco vuelvas a tu ritmo!!!
Fuerza!!!

PD: la salida de porbike es montaña o carretera???
Dia???

Oscar 1977 dijo...

"Mica en mica s'omple la pica"... en no res ja estàs correns com mai, ja ho veuràs... i la marató l'has de fer, eh?

SANTI PONS dijo...

Ferran,
be be, com diu el Toni, TRIATLETA JA! jo fa 5 mesos no et feia 250mts seguits i ara ja vaig fent .... va tiu, organitza sortida amb bici cony! take care my friend

javipobla dijo...

Ferran anims que encara falta temps,si et serveix de consol et diré que jo l'any passat vaig fer la marato de Bcn entrenan desde el 10 de gener fins al dia de la marató, i era el meu debut,a vegades val més la ilusio que una altra cosa.Vinga que ja veuras com tot anirà bé!!

karli dijo...

Aquest de la foto ets tu? pensaba que m'habia equivocat de blog!! fots por nanu!!! et presentes aixi a un triatló i guanyes per retirada del demes!!!
Aviat ja no et podrem dir super sardineta amb aquests entrenos de natació que fots!!!
Aixo d'acompanyarte amb la mountain hem va molar i tot, el dia que no tingui ganes de correr ja se que farè!!!
Et vares perdre una bona jornada ahir a Sitges!!!
Endavant amb els entrenos, tranqui que hi ha temps!!!
Anims i confia en tu que tu vals!!!

Fran dijo...

Ferran!!! L'entreno de la marató sempre es veu molt just, no només et passa a tu. És normal que hi tinguis dubtes, però veus com t'ha anat de bé aquesta setmana?
Lo de l'aigua ja veig que t'ha anat molt bé, ànim i segueix així...
Dimecres farem l'entrepà a l'avant-matx, és clar, digas al Supporter que no hi falli! Ja ens truquem per anar, ara em toca a mi...

Ferran Vila dijo...

Robert, el genoll ja el tinc bé, el pitjor va ser no poder venir a Sitges. Espero amb candaletes les fotos de la remullada, je,je.

Tri-cas, esto en ello, a ver si se me pega algo de todos vosotros que estai hechos unos carks. La salida es de carretera. Puede ser la zona de la Llacuna?. Te busco el día y te lo digo.

Oscar, ja estic millor. El2 de Març he de corer sí o sí.

Santi a partir d'aquesta setmana em llevaré un día a les 6:45 per sumar una sesió més de natació. No ho vull deijar. Si això m'ho dius fa dos mesos et dica que estavas fumant una altre cosa que tabac, je,je

Javi inteno fer-me fort també mentalment que és el que més em costa. Avui he fet una sesió molt bona i m'he animat més, de tota manera els 42,195 hem seguiexn fetn molt respecte.

Je, je Karli, un és axí..DE "FEU", ja,ja. Jo seré supersardineta for ever. Tiu, a mi s'em va fer l'entro super curt,moltes gràcies, ets el meu MESTRE. Em va saber greu lo de Sitges. Organitcem algo per Granollers?

Sí, sí Fran el "parón" m'ha sentat bé. Ah! si jo m'he fotut a la piscina tú has d'agafar la bici eh?, ja,ja. Fet lo del bocata, no pateixis pel Supportes, és com el "pevetero", sempre està allà, ja,ja...

ANDRES dijo...

HEY FERRAN, A TOPE CON LA NATACION!!!!! ANIMOS PARA TUS PROXIMOS OBJETIVOS CHAMPION!!!!!!!

SANTI PONS dijo...

Ferran,
9 de febrer a la tarda segurament, parla amb el karli i pujeu a dinar!!!

robert mayoral dijo...

ferran, tranquil que avui les penjo, però prohibit riure's!!!

Abraham dijo...

No et desanimis que a Barna hi arribem tots i tu el primer ja veuràs. Tots tenim dies bons i dies no tan bons, tu tranki!!!! Salut Ferran, per cert diumenge un dinar collonut!!!! Fins aviat!!

Ferran Vila dijo...

Andres lo mismo digo. Ánimo y a por todas.

El 9 a la tarde perfecte Santi. Pujarem a jalar amb el Karli i segurament les respectives, ja conretarem.

Vinga Robert, estem esperant aquest document gràfic de valor incalculabe, je,je.

Abraham a veure cuant et veim per algún entreno. Hem de fer un altre trobada, hem va saber greu no venir.

robert mayoral dijo...

com va la preparació per la marató??

Ferran Vila dijo...

Robert, la cosa pinta millor, avui he completat 70 minuts amb 30 de canvis de ritme, amb molt bones sensaciones. El problema és que la semana que ve estic fora i no se cuants dies podré entrenar. De tota manera estic animat i el 2 de Març haurà d'haver un catastrofe per no estar a la sorida.

SANTI PONS dijo...

Ferran,
el 2 de març ho faras de collons, tranquil!ja us vindre a veure i despres fotem el vermout!!!!

Oscar 1977 dijo...

M'alegro que ja tornis a entrenar regularment. Ja tens la dedicatoria, periquito!!!!!!

Mariona dijo...

Ja veuràs com al final t'acabarà agradant anar a nedar!! En natació és molt important anar acomulant metres i metres. Per quan el debut en triatló? Apa crack ens veiem a Granollers, jeje.

Byk dijo...

Ferran veig que la sardineta s'ha convertit en un boqueró!! Com patirem a Bcn...mare meva!!!

Powered By Blogger