lunes, 22 de diciembre de 2008

Muy poca cosa

Otra semanita par olvidar en lo que a entrenos se refiere. He recaído del resfriado y para postres el fin de semana he estado mal del estómago, con lo que los volúmenes de entreno de esta semana han sido de risa. Al menos he podido hacer la prueba de esfuerzo que tenia programada en el CAR de Sant Cugat, donde me han tratado de manera inmejorable. Des des luego es un experiencia que recomiendo a todo el mundo que le guste practicar deporte ya no solo por saber como estás, tanto a nivel de salud como de estado de forma si no por que se aprende mucho.
La conclusión a la que llegué es que la maquinaria está en perfectas condiciones y que mis tiempos en media maratón y maratón están bastante por debajo de mis capacidades. O sea que hay que pisar el gas que el motor aguanta y sobre todo... conducir mejor.

12 comentarios:

robert mayoral dijo...

i què tal la prova d'esforç al CAR, jo m'en vull fer una i havia pensat a anar allà....
recupera't!

karli dijo...

Collons si estàs viu!!!! un altre cop el refredat?...kin saldo nen!!!
Això de les proves d'esforç diuen que es collonut, els del club de Vilassar han fet alguna i estan super contents, ja m'ensenyaràs els resultats que em fot gracia veure akestes coses...
Apa nanu cuida't i si pots...entrena!!!!!

David Rodriguez Roures dijo...

Pues ya sabes maquina,a darle caña al tema jeje,haber si te recupera que vienen fiestas para estar bien,un saludo.

Edu Luque - edumac75@gmail.com dijo...

pues nada... a recuperarse para seguir dando caña!!!!! saludos!!!!!

Ferran Vila dijo...

Robert, jo és la priema que feia i no puc comparar, però es molt complerta. Et fan un electro en repos, ontropometria on et valoran porcentatges de greix, massa osea y múscul i la proba d'esforç és amb analisis de gasos. El tracta molt bó y no es limitan a donar-te el resultat si no que et donene molte informació, jo he quedat molt content. L'any vinent hi torno.

Sí Karli, ja estic millor, ja comentarem un dia la proba per que el Dr. que me la va fer em va dir el mateix que tú en cuant hem va veure amb pantaló curt, em va dir que 3:37 en marató no podia ser, ja,ja...Diuen que hauri d'estar per sota de 3:20, "toma ya" i jo que no volia presió ja,ja.

David creo que ya estoy listo para el turrón, ja,ja.Felices fiestas.

Caña, can Edu, eso es lo que hay que hacer, ja,ja. Saludos

Fran dijo...

Ferran, espera't a rebre els resultats, amb les recomenacions per a cada tipus d'entreno i els valors de les frequències.
L'anàlisi de sang és molt complert i li donen molte importància als paràmetres de ferro i defenses. Ja ho veuràs. El tracte allà fenomenal, per cert, l'enfermera que està allà al laboratori de la màquina és de Premià de Mar, és la dona d'en Valentí Massana.

Francisco Castaño dijo...

Bueno tranquilo que ya llegarán tiempos mejores en cuanto a entrenos se refiere.

¿Cuanto te ha costado la prueba?

Saludos.

Ferran Vila dijo...

Fran, l'informe m'el van donar el mateix dia, ja em van dir que normalment no ho fan, però que anaven bé de feina y m'el van donar. Sí, l'antropometria me la va fer la dona del Masana, ja hem va dir que els de Vilassar feia poc que hi havieu anat. Per cert que també coneix a l'Oscar Font. Jo no hem vaig fer l'analisi doncs ja ho controlo normalment. Per cert hem de quedar per rodar un dia, però ja.

Francisco me costó sobre 140 pero con el 40% de descuento por ser federado, en mi caso de la FEEC. Sin analisis de sangre. Como ves no es barata, pero se que tienen mas convenios con otras federaciones. Un saludo

daniel leiva posadas dijo...

ferran ,pasa muy buenas fiestas en esta berbena de san juan!! y cuidado ponte crema si vas a la playa que el sol pega fuerte!!!
un abrazooo!!

IceXavi dijo...

Ara ja saps que pots forçar la màquina, només cal cuidar-se una mica i tornar a sumar!!
Que passis molt bones festes!!

Una abraçada!

TRI-CAS dijo...

FELIZ NAVIDAD Y QUE EL PROXIMO AÑO TE TRAIGA MUCHAS AGUJETAS , DOLORES DE HU.... DE IR SENTADO EN LA FLACA Y AMPOLLAS EN LOS PIES Y QUE TRAGES MUCHA AGUA ESO QUERRA DECIR QUE HAS ENTRENADO COMO UN CABRON!!!!!!!


FUERZA!!!!!

Ferran Vila dijo...

Ja,ja Daniel, no te preocupes estos días con el calorcito yo voy a la playa a última hora, ja,ja. FELIZ NAVIDAD.

Bones festes Xavi.

Lo mismo te digo Toni. Feliz Navidad que lo disfrutes con las peques y que en el 2009 te "destroces" a entrenar, ja,ja.

Powered By Blogger