viernes, 4 de enero de 2008

No, aun no es el día de Reyes

Sí, sí, ya se que vienen los Reyes el domingo, pero esto siempre me lo compro yo. Las zapatillas actuales estaban pidiendo cambio y como quería tener un par bien rodado para la maratón de Barcelona, ayer aproveché que tenia que buscar regalos para comprarme unas nuevas. Desde hace más de tres años soy fiel a la misma marca y al mismo modelo Asics Gel Cumulus. Estas son la versión 9 y la verdad es que también me gustan mucho estéticamente. Un nuevo "autoregalo" siempre va bien para la motivación, sobro todo ahora que viene lo más duro de la preparación.


Gels cumulus 9. Espero cruzar con ellas la meta el 2 de Marzo.


Precisamente ahora estoy un poco fastidiado, se me ha cargado un poco el basto interno y el tendón rotuliano y llevo dos días con hielo, criogel y estiramientos. Mañana toca tirada larga y ya veremos como responde la rodilla. De todas formas no pienso arriesgar, un parón de unos días tampoco será una hecatombe, pero si me fastidio del todo sí que podría ser grabe. El mejor regalo de Reyes sería superar esta lesión. A ver si se portan.

18 comentarios:

Fran dijo...

Ei Ferran ¡Pero que guapas las Cumulus 9! Vaya regalazo. Jo també soc fidel d'asics, m'en estimo molt els meus peus. Ara estic caminant 30 minutets cada dia i porto les bambes de l'any passat.A vera si d'aquí a poc començo ja a córrer, i és clar, em tinc que comprar unes de noves i ja saps quines...
Quina enveja em doneu els que hi aneu a la carretera de les aigües, ho heu de tornar a fer més endavant, eh?
Per últim, xiquet, hem passat a la Copa, que vingui l'Athlètic Club, i a vera si els Reis Mags ens possen segons, t'imagines? Vindrè dissabte a Montjuïc, si vens podem quedar per saludar-nos. Porta 2. Curva Jove.
Vigila aquestes molèsties, campió.

Unknown dijo...

Vinga Ferran,
Cuida aquesta tonteria que tens ara i no vulguis tornar massa ràpid que llavors la tonteria podria ser més greu i comprometre la marató.
Que facil és dir-lo i que difícil és complir-lo.
Salut

javipobla dijo...

Ferran t'has comprat una bamba excel.lent.Estira molt per acabar amb les molesties del rotulià.Jo hi he patit bastant i em van aconsellar muscular i estirar.Salut.

Ferran Vila dijo...

Fran a veure com estic demà, però de moment ho vec justet per fer carretera de les aigües. Les asics són les millor que he probat. T'he deijat el meu mail al teu blog. Diguem a quina hora seras per allà.

Santi es durisim parar ara, dema nomes probare, a veure que tal.

Javi tinc unes cametes de pollastre que sempre em tocan la pera i això que procuro cuidar-les. A vuere que tal.

Byk dijo...

Veig que t'hauras portat be aquest any amb aquest regal!!! Cuidat aquest rotulià que es un tocacollons!!! i baixa el ritme que si no a Bcn no et vere el pel nanu!!!

karli dijo...

Molt maques les Asics, però saben que son les que porten els perikitos ja no m'he les penso comprar,jejejeje....
Ha estat be la carretera de les Aigues! les vistes acollonants però l'airet i la rasqueta que fotia ens ha fotut una mica!
Tranqui que lo del genoll no serà res greu, ja aniràs veient conforme passin les setmanes que tot s'hanirà carregant mica en mica, l'entreno de la marató ja ho te això!! descansa demà i dilluns santornem'hi!!!
Que et portin moltes coses els reis demà!

Anónimo dijo...

Ferran a ver si quedas con Fran ese "peaso" perico y me lo presentas esta noche.
Supporter.

Ferran Vila dijo...

Jo sempre hem porto bé, je,je. El rotulià m'està fotent d'allò m,es bé. Auesta setmana baijo el ritme segur per veure si el recupero.

Karli cuant he arribat a casa anava mig coix. Ara estic millor, aquesta setmana hem dedicaré al genoll a veure si el cap de setman vinent ja puc rodar. Les asics van de conya com el pericos, ja,ja.

Supporter, ya he quedado con Fran, hoy lo conoceras. Pero te aviso es corredor y perico,...un crack. Nos vemos en el bareto.

IceXavi dijo...

Tenen molt bona pinta aquestes asics, jo tb porto unes asics y la veritat que em van de conya!! Ara a fer km's amb elles!! Cuida't molt la sobrecàrrega!!
Una abraçada!!

Byk dijo...

Ei Ferran dis-li a Tamudo and company que baixen el ritme que la temporada es llarga i despres els hi agarrarà un pajaron que no s'aclariran!! com jo a Cabrils!! Salutacions cules!!

Abraham dijo...

Cullons nanu, amb això si que creuaràs la línea de meta a Barna, bueno amb això i amb els entrenos que fots!!!! Vinga Ferran ens veiem aviat que jo aquesta setmana començo pla d'entreno per BCN...!!!
Felicitats per el partit d'ahir de l'Apañó!!!!

Oscar 1977 dijo...

Desitjo et recuperis aviat de les sobrecàrregues i poguis donar més canya a les sabatilles noves... Així que bcn '08 serà la teva primera maratò?

Ferran Vila dijo...

Xavi aquestes son les cuartes cumulus que tinc, m'encantan, cada cop em van millor i són més maques. Estic en això, cuidant-me, avui ja estic millor, però faré bondat 3 o 4 dies més.

Byk aquest no pillan una parjara ni de conya, estan llançats, estem disfrutan molt.

Gràcies Abrham, a veure si quedem per entrenar algún dia, BCN ens espera

A veure si a mitjans de setman puc recuperar el ritme, Oscar. Sí, sí a BCN debuto, brrr...quin canguelo.
.

TRI-CAS dijo...

Buenas bambas, con estas sub3h!!!!!
Felicidades por el duatlon!!!!
Y recuperate de esa lesion, si hay que parar se para , que no pasa nada!!!!
Un abrazo!!!!

SANTI PONS dijo...

Periquitooooo,
bones bambes, va que bcn s'apropa i has de fer bon paper!!!! posa data per sortir a rodar crack! salutacions

Mariona dijo...

Eii són molt xules les bambes. I és que ja se sap, els cracks (periquitos o culés) calcem Asics, jeje. A estrenar-les a tope!!

Fran dijo...

Quina nit, Ferran, quan tornàvem a casa després del partit no sabia si conduies tu ó anàvem en un nùvol...
Supporter: tu si que eres un pedazo perico. Tant de gust de conèixer-te.

Ferran Vila dijo...

Gracias Toni. He tenido que parar pero creo que no será por mucho días. Eso sí sub 3 horas nio que Gebre me de sus zapatillas, ja,ja.

Santi aquet mes encar no se com tindré els cpas de setmna, pero cuant tingui el calendari quedem un día...i a veure si lies al Karli per que vingui que diu que fa fred, je,je.

Això digue-li al Karli mariona, ja,ja. Home patrocinen al Marcel Zamora ja fa temps...un na senyal per Nice?, ja,ja...

Una gran nit Fran, ho hem de repetir. Vinga cuidat i a veure si ja et deijan començar a trotar. Ah! ja et pasaré algún catalaleg de bicis, ja,ja, el tri acecha. El Supporter és un radical, ja,ja

Powered By Blogger