miércoles, 19 de marzo de 2008

Ski y más fotos de BCN



Pues tres días más de ski para cerrar la temporada, en Baqueira-Beret, como podéis ver no había mucha nieve pero se ha aprovechado al máximo, ya sea deslizando o tomando una cervecita.

Al llegar hoy a casa he abierto el buzón y las fotos de la Maratón de Barcelona que pedí a ASIPHOTO (fotógrafos oficiales del evento) ya desataban aquí. Esta gente se lo cobra, pero trabajan bien, aquí os dejo una muestra.





6 comentarios:

karli dijo...

Que be que t'ho passes periko!!!
Si que hi ha poca neu!!! a veure que diu en Fran igual tambe es culpa dels culers!!!jejejeje...
Seguiexo insistin que la foto de la Sagrada Familia es impresionant!
es mes hauria de ser la foto oficial del cartell de la marató de Bcn de l'any vinent!!!!
Entrada triomfal nen, el rellotge del fons confirma el nostre temps per si hi ha algun desconfiat, nomes cal fer numeros...sortida a 2 de 9 i el rellotge marca les 12 i 10, clavat nanu!!
Vinga que vagi be demà per Collserola i fes fotos Zugastianas.

Fran dijo...

Ferran, molt bones les fotos dels AsiPhoto, la de la Sagrada Família sobre tot. I és que no pares, nen, ara a Baqueira... llàstima que hi hagi tan poca neu blanca, la blancophobia s'apodera fins i tot de les muntanyes...

javipobla dijo...

Ferran aquesta última foto és per enmarcar!
Poca neu hi ha per aqui dalt,i d'aigua ja ni t'explico, sembla que aquesta setmana santa no ens deixaran entrenar gaire i caurà alguna nevadeta,que prouta falta fa.Ja veig que amb la bici ets un megacrak.

Oscar 1977 dijo...

La millor foto, arribant a meta plegats tu i en Karli, que guay!!! Jo m'estic pensant de demanar-les perque son molt cares. Però esclar, despres no queda constància de res. Que lila que has deixat el bloc!!!!

Ferran Vila dijo...

Home la foto oficial amb un tio tant lletg, igula no torna cap "guiri" je,je. Encara hi ha altres fotos mes emcionants deprés te les paso.

Si que són bonas, jo vaig veure molts fotografas al recorregut, pensava que eran de la prensa. Blnaques ja no són ni les montanyes a l'ivern, que hi farem per que aquest tipus de blanc sí que m'agrada.

Això pesno fer Javi, passar-la a paper i enmarcarla. Necesitem neu i aigua, molta aigua. Amb la bici de crak res el que passa que fa més any que pedalo que un altre cosa.

Jo tmabé ho vaig veure molt car, però al se la primera marató em feia gràcia tenir un bon record. Lila?, jo que se, vaig tocar no se que i s'em va desconfigurar tot el blogdos hores per deijar-lo semblant a com era, je,je.

Anónimo dijo...

La de la Sagrada Familia la quiero!!!!!ya!!!!.
Supporter

Powered By Blogger