jueves, 17 de julio de 2008

No tengo palabras

Según señala la web del diario 'L'Equipe', en la orina del corredor transalpino se habrían encontrado trazas de EPO de tercera generación, denominada como CERA. Riccó ha sido excluido del Tour y arrestado por los gendarmes franceses para su interrogatorio, informaron a fuentes oficiales." (fuente: www. as.com)

4 comentarios:

karli dijo...

Fins els nassos de tota akesta colla de tramposos, drogats i antiesportistes!!! que els fotin a la garjola a tots!!! i espera que encara falta una setmana mes per acabar el tour i aniran sortint casos...la meva aposta es que seran 5 casos com a mínim...temps al temps...
DESGRACIATS, MENTIDERS, FORA FORA!!

Mariona dijo...

Sospito que al festival Saunier a l'etapa del Hautacam hi va haver una bona dosi d'EPO...

Abraham dijo...

Aquest en Ricco,....estava cantat...!!!! Per què? tant d'entreno i tant de sacrifici, per acabar "enyoncat" com un puto trampós!!!! Que idiotes!!!

Ferran Vila dijo...

Tan de bo t'equivoquis, avui he vista la primera etapa alpina i ha sigut la ostia, llastima que seguim amb aquest tema que no se com es pot solucionar.

Ja ho veus Mariona, al final han marxat de la cusra i han expulsat a piepoli i a Riccò, tot té molt mala pinta.

Sí Abrham. És el que tú dius, per que hi ha gent que no sap de que va i es pense que amb un "xute" de EPO et fots el Tour amb la gorra y s'ha d'entrenar igual, si caus l'esfalt està igual de dur, suas quant fa calor, et mulles quant plou i pateixes com un capullo tota la cursa...y després et deté la poli...per qué?

Powered By Blogger